Tillbaka på Väddö♣

God Kväll Alla♣ Jag har kommit hem! Tentan är klar (Tack o Lov) så nu har jag tagit påsklov hos familjen för fira lite Påsk:) Så härligt att få vara tillbaka på Väddö. 3 månader var det sen sist jag var här, dagen då jag flyttade till Örebro. Vilket gör att jag passar på att njuta av lugnet och att vara med familjen innan jag åker tillbaka till Örebro på måndag. Ska försöka träffa vännerna om de har tid och äta så mycket jag kan av min mammas mat;)
 
Mitt rum är inte sig lik sen sist. Min mamma tog chansen inrede rummet på henne´s sätt;D Men det gör inget. för det är iallafall^^ 

Böcker! Stanna!

Hej Alla Läsare♦ Är mitt uppe i tenta plugget till tentan som jag har på torsdan! Jag är superstressad! Men nu ska jag coola ner mig lite med tv-serier & varm ostkaka med kall sylt!
 
En söt skylt utanför huset, så retro:) Här stannar böckerna;)

Gr8 Weekend♦

 Hej Alla♦ Haft en superbra helg som innehöll revbenspjäll, nintendo spel, gott vin, biobesök där man såg "oz the great and powerful" som en mycket bra film. Så jag har haft en riktig bra helg så nu hoppas jag på att man orkar med alla krav man har på sig den här veckan.
 
Men i förra veckan i torsdags då Veronica var här så glömde jag bort att lägga ut det här inlägget. Veronica var min rumskompis när jag bodde borta i Odensbacken. Men vi håller fortvarande kontakten fast vi inte delar samma hus längre:) Vi myste ner oss i soffan framför "Sabrina, the teenage witch" medan vi åt marabou & Cookies!:)
                       free gif maker

Hektisk Fredag♦

Hej Alla♦ Hade en hektiskt morgon när jag insåg att jag försov mig till en obligatorisk föreläsning. Tack o lov så kom jag bara 40 min försent så jag hann skriva upp mig på närvarolistan, tydligen 2 gånger efter min vän Agnes skrev upp mig eftersom jag var inte där. Man har fått söta snälla vänner;D
 
Efter föreläsningen så gymmade man 1 timme så man har gjort något idag iallafall känner man:)
Men ikväll så ska jag jobba igen på Universitets Kårhus! Det var så roligt sist så jag hoppas att det blir roligt igen:) Men jag tog det tidigare skiftet så jag slutar 21. Och då ska jag på en liten dejt;) Så jag har verkligen en hektisk fredag;D Ha en bra fredag alla♥

Studentlunch #1

Hej Alla♣ Som student så är det viktigt att äta mättande luncher som gör så man orkar fortsätta plugga till kvällen, men det ska samtidigt gå fort att göra & vara helst så billigt som möjligt! Så jag tänkte för skoj skull lägga upp de luncher som jag äter då till då och nya recept och tips som jag har fått av andra studenter som jag testar för att se om det är något gott. För ge alla lite insperation till vad ni kan till lunch,,,även om man inte är en student;)
 
Första lunchen är en klassiker. Nudelsoppa. Där kan man inte misslyckas att göra. Det är billigt att köpa (5 för 20 kr) och så finns de såna goda smaker som kyckling, räkor, biff, svamp m.m. Men man blir inte så mätt av bara soppa så tipset är att koka 1 eller 2 ägg och sen lägga i äggen i soppan. Det är otroligt gott och väldigt mättande:)
 

Super Härlig Helg♦

God Morgon Alla♦ Ska snart börja min långa vandring till bussen, men först tänkte jag berätta vad man har gjort i helgen!På fredag kväll så jobbade jag på universitets kårhus. Fick stå i garderoben, skitroligt men super stressigt när alla skulle gå. Men det var ett socialt arbetet så jag kommer jobba igen där.
 
Sen på lördag så åkte jag med Agnes och henne´s kille jokke till Ikea för gå lite runt, sen så stack vi till Marieberg där man gick i affärer och fikade. Tog det bara lugnt. Sen så köpte vi lösgodis och till asiatisk kök som vi tog med oss hem till mig där vi såg melodifestivalen & Horrible bosses. Blev en skitbra lördag!
 
Och igår så städade, tvättade & pluggade jag. Bara tog det lugnt så jag skulle orka veckan som väntar nu att börja. Ska plugga, gå på seminarium, jobba & träna + vara social. Man blir slut på kvällen;D
Men här kommer det bilder från lördags kväll.)
 

Välkommen In

God Morgon Alla♥Jag pluggar för fullt nu eftersom andra kursen för mig har just börjat. Och jag försöker redan nu fix allt så fort & gott jag kan så jag slipper stressa senare. Så därför suger jag att blogga. Har verkligen ingen tid längre men när jag får tid, som ikväll så kommer jag att göra något inlägg så ni vet hur det går för mig:) Förutom att plugga för fullt, så jag har fått några härliga vänner som man fikar och går på bio med. Såg Les Misérables. Grät nästan igenom hela filmen. Se värd film!!! 
 
Men i helgen så kom mina föräldrar in till Örebro för hjälpa mig flytta från Odensbacken till Lilla Ässkogen. Som ligger med cykel 15 min från universitet (Love it!). Jag hyr ett rum i en källar våning på en villa som jag delar med en annan studen, en väldig snäll tjej. Men vi har ett eget kök, badrum, ingång, tvättstuga & ett mini vardagsrum. Så det är väldigt mysigt ställe jag flyttade in i. 
Ta en titt hur jag bor nu vet jag;) P.S ska snart göra ett inlägg om själva universitet:)

RSS 2.0