Fredags Kväll I Uppsala

Hej Alla♦ I Fredags så åkte Tove & jag till Uppsala för se träffa våran studerande vän Daniela. Vi hade en mysig eftermidda med fika & shopping. Sen på kvällen gjorde vi tacos, fixade till oss & gick ut för hitta något ställe att vara på. Till SLut kom vi fram till Etage som var en Karaoke bar med dansgolv. Det var riktigt roligt att se när många försökte att sjunga, det var nog tack vara allt drickande som gav dom modet. Men vi dansade, pratade & drack till runt halv 1 innan vi gick tillbaka. Tur så var det bara 5 min från sängen till Etage. Så det blev en lyckad kväll i Uppsala. Men vi hittade ett annat ställe som vi ska till nästa gång, men måste då ske på en lördag:) 
 
Sen igår så hade vi en mysig lördags morgon med med god frukost & Top Model innan vi tog långa bussturen hem. På Kvällen tog jag det lugnt med ostbågar framför Tv;en:) Så jag har haft en riktig härlig helg med vännerna:) 
 
Här kommer det bilder från Fredan  & Lördas morgonen♥

 
//William

Canonguy♦

Hej Alla blogg läsare som jag har kommit till min ny uppstartade blogg. Jag heter William Öhman är en 93:a. Har gått klart Omvårdnads pogrammet, tog studenten i våras så jag är en nyutbildad Undersköterska. Jobbar på ett äldreboende där jag bor som jag trivs jättebra på. Och det foton som ni kommer se i min blogg är antagligen fotade av mig, för jag älskar att fotografera med min Canon kamera. Därför döpte jag min blogg till Canonguy.
 
Så det ni kommer att få se & läsa på bloggen är när jag försöker utveckla mig på min kamera. Förutom att fota så tycker jag om att vara med Vännera, titta på Tv-serier, Äta en massa sötsaker, Läsa, Skissa fram idér till fotograferingen & Lady GaGa är min favorit artist♥ Och vad jag kommer göra i framtiden är att fortsätta utbilda mig till Sjuksköterska eller ta ett lugnt halvår med att jobba. Eller gör något helt oväntat som inte ens jag vet om än:) 
 
Här är llafall en bild på mig så nu vet ni hur jag ser ut:) Stort leende!
 

RSS 2.0