I Min Ledighet♦

Hej Alla♦ Snart så börjar skolan men än så länge har jag lite ledighet kvar. Så jag passar på att städa, jogga & träffa så många vänner jag kan:) I tisdaskväll så var jag hos Agnes & Jokke och hade en mysig filmkväll med muffins, igår kväll så åt jag en trevlig middag med Veronica som jag idag åt en härlig god frukost tillsammans med Frida på stan:) Och nu ska jag städa lite & senare ska jag se om jag orkar ta en till jogging tur:)
 
Här kommer det bilder från dagarna:)
 

Mitt Nya Rum

God Morgon Alla♦ Jag har nu flyttat in i mitt nya rum här i Örebro som jag kommer bo tills min 2 termin av Sjuksköterske utbildning är klar. Det är ett riktigt stort rum med mycket sväng rum vilket jag gillar. Plus att jag har nu stort fönster så mycket solljus kommer in. Så det är lite bättre att bo här än i källaren som jag bodde förrut i, och nu bor jag mycket mera i centrum så jg har det nära till alla affärer & till vännerna. Men till rummet så köpte jag en ny säng som är sååå skön att sova i & så tog jag med mig min Tv & DVD så att jag kan kolla på film när jag känner för det. Och sen så har jag en stor garderob som jag mina kläder, städsaker, böcker & mycket annat i. Så det är verkligen ett härligt ru jag har flyttat in i:D Mn jag hoppas att jag kan plugga flitligt i det här rummet, det får vi vänta & se:)

Snart Bär Det Sig Av♦

Hej Alla♦ Har klippt gräset för sista gången för den här sommaren för imorgon så åker jag till Örebro! Ska flytta in i min nya lägenhet och jag börjar inte förrän 2 september så jag hinner ha lite semester i Örebro innan skolan. Så man får se vad hittar på. Men igår så hade jag mitt "Hej Då" med Louise! Vi åkte till Grisslehamn där vi spelade Minigolf på Marinan. Oturligt nog så förlorade jag mot Louise. Men vi gick efteråt till Bagabonden för äta lite god lunch & fika. Sen så åkte vi till Mälby Badet för ta ett litet dopp i vattnet, var otroligt skönt:) 
 
Nu ikväll blir det en god sista måltid här hemma sen så fortsätter jag med packningen så man slipper göra något tungt imorgon bitti:) Men här kommer det bilder från igår då jag var med Louise:D Kommer sakna henne & mina andra vänner som man har sagt hej då till♥

Filmkväll med Daniela♥

Hej Alla♥ Jag jobbade klart min sista arbetsdag igår på jobbet. Var lite tråkigt att säga hej då till alla men, men. Måste fortsätta med min utbildning:) Efter jobbet så åkte jag hem till Daniela för ha en liten mysig filmkväll! Vi kollade på 2 filmer & båda filmerna  var baserade på sanna historier. Till filmerna så hade jag köpt Väddö´s Gårdmejeriets Glass som smakade så mkt bättre än Ben & Jerry. Svårt att tro men sant. Sen idag morse så gick Daniela & jag på en härlig promenad och tog även några härlig Modellbilder:)
 
Nu ikväll ska jag kolla på American Dad & slappa inför imorgon:) Här kommer bilderna från Filmkvällen:)
 

Temptation

 God Morgon Alla♣ Här kommer det några bilder som jag tog förra sommaren på Josephine för jag har glömt min kamera hos min syster så jag har inga bilder från veckan att visa;) Men älskar man inte henne´s röda hår!
 
Modell: Josephine Snäll
Fotograf: William Öhman
Kamera: Canon EOS 1000D

Mysig Filmkväll Med Tjejerna♦

Hej Alla♦ Har just kommit hem & ätit lite pizza efter att haft en mysig filmkväll med Tove & Emma. Vi såg på lite film, åt glass & snacks som Tove hade köpt från sin resa från Kroatien. Och det ösregnade ute också på kvällen men det gjorde att det blev barra mysigare att sitta i soffan & glo på film. Men det var annars också bra härligt att få träffas innan sommaren är över för då kommer man inte ses lika ofta. Så vi passade också på att ta några modellbilder;) 
 
Men här kommer det bilder från våran mysiga kväll:)
 

Last Friday Night♦

God Morgon♦ Är ledig på denna soliga dag, sån tur man har. Men man jobbar hela helgen vilket är inte lika roligt. Men vad som kommer att hända idag vet jag inte, kanske sola, kanske bada eller kanske bara lata framför Tv,en:)
 
Men förra fredan så gick jag & min bror ner till kanalen för att sola lite & bada. Det ar trevligt, & kossarna kom på besök:) Sen kom det några ankor som ville ha sällskap, var inte ens rädda för mig, kom hela tiden närmare:)
 

RSS 2.0