Green Hands♣

God Morgon♣ Är ledig idag så jag kunde ha en härlig lång sovmorgon. Men jag är inte 100% ledig, måste in till Norrtälje för gå till Tandläkarn, klockan 18.25. Fick den jobbigaste tiden man kan få. Fast jag hinner göra några sysslor & vila upp mig innan jag sticker:)
 
Men här kommer min senaste skiss, hade stora problem med henne´s vänster hand & höger öga. Man får alltid den första kroppsdelen man ritar superbra, men när man ska göra andra delen Ex, vänster hand, så blir det bara fail hela tiden. Ovasett hur många gånger man suddar &b försöker igen. Iallafall för mig. men säg gärna vad ni tycker om min skiss:) 

Lördagsmys Med Louise♥

Hej Alla♥ Har haft en super mysig lördags kväll med Louise i henne´s lägenhet. Vi  hade en supergod Taco-middag, tog en härlig sen promenad, åt glass & ostbågar & kollade på första säsongen av True Blood! 
 
Vad roligt att få träffa Louise, vi båda är så upptagna med allt jobb vi har & när vi är lediga så är det inte alltid på samma dag;D Men vi kanske ska ta en tur till Åland om vi kan nu i Augusti:) Nu så ska jag ta en promenad i den stekande solen:) 
 
Här är bilder från igår kväll:D

Skagensmörgås♦

God Morgon Alla♦ Har jobbat varje kväll från måndan & ska även jobba ikväll. På dagarna så klipper jag gräsmattan hos grannar, håller på med ved & andra sysslor. Så har fullt upp för tillfälligt. Så jag ser verkligen fram emot helgen då man är ledig, så ska jag får träffa Lollo. Men man gör småsaker varje dag för göra dagen speciell:) Btw, fixat fram en helt okej sommar header:)
 
Idag, så har jag gjort Skagenssmörgåsar som innehåller sallad, gurka, ägg, räkröra & lite kräftrör till lunch, som jag ska äta innan man sticker till jobbet:) Ska bli så gott^^
 

Hunted

 Hej Alla♦ Man jobbar för fullt på jobbet så man är helt slut när man kommer hem, men, men. Man vill så gärna tjäna så mycket man kan innan man åker tillbaka till Örebro. Men nu när man ärr ledig, som idag. Så tar jag chansen att slappna av, göra några sysslor som man har på sin lista, spela lite Sims & fixa med bilder:)
 
De här är det senaste bilerna jag har tagit på Tove i Masugnen. Det fanns många omgivningar som var jättefina, men min favorit ställe var en stentrappa. Fick till ett fint ljus, hon passade in med sina kläder men samtidigt stod ut från omgivningen vilket gör att man ser henne bra på bild, enligt mig. Men säga gärna vad ni tycker om bilderna:)
 

Fin Besök♦

 Hej Alla♦ Nu har man jobbat klart för dan, iallafall på jobbet. Här i hemmet så ska man hålla på ett tag till. Men igår så var man ledig & hade en strålande, varm dag med min syster & systerson. Juste, jag är en morbror:D
 
Men förutom att jag hållde på att gulla med lilla Elliott så tog jag chansen att spela lite Sims3 övernaturligt som äger & på kvällen kollade på man Supernatural:) 
 
Med familjen så  bestämnde vi oss att först åka till Edeblad för se om man hittade något, sen gick vi ner till kanalen för bada i värmen. Och till sist åt man en underbar god Club Sanwich middag♥ Det blev verkligen en härlig lördag:D Här kommer det bilder från dagen:D
 

Körkort!♥

 Hej Alla♥ Jag har nu änligen fått Körkort! Så jävla skönt att få det avklarat, det är pga av allt plugg till teoriprovet att jag inte har bloggat på ett väldigt bra tag. Men nu när det är öer så har jag mera fritid:) Ska snart dra iväg med bilen själv för första gången, kommer vara awesome:) 
 En glad kille här:D P.S. Snart kommer också några modellbilder;)
 

RSS 2.0