The Party Never Dies!

Hej Alla♠ Sitter här i mörkret på Halloween & pluggar till tentan som man har imorgon! Vet inte vad man ska göra mera? Har läst alla mina anteckningar, gjort gamla tentor & läst lite i böckerna. Enligt mig och vad jag har läst så verkar jag ha koll på det mesta vilket är superskönt men samtisigt är man orolig över att man har glömt bort något att plugga på. Men, men kan inte gå och oroa mig hela kvällen. Ska laga middag och se på någon serie. 
 
Jag ska också fixa lite inför imorgon! För imorn så kommer mina vänner över för se hur jag har det där jag bor. Ska bli mysigt. Tänkte bjuda på lite godsaker & dricka eftersom det är fredag:)
Kommer inte bli någon utkläddning iallafall för det gjorde vi på förra fredagen, på Simon´s 20 Årsdag! Det var superroligt. Vi köpte Jägermeister & en bildtårta till honom och bilden redigerade jag till att han såg ut som en vampyr:) Sen gick vi ut till en klubb där träffade andra monster, drack, pratade & dansade ända tills man åkte hem till sängen.
Här kommer det bilder från den kvällen:)

I´m SOOO lazy♦

Hej Alla♦ Jag har fastnat! Håller på att plugga till tentan som man har nästa vecka men kan inte! Jag kan alla mina anteckningar men vill plugga men jag känner mig så påläst redan, visst kan man alltid läsa mera, men jag kan iallafall det viktigaste enligt lärarna. Tur så har vi får sista föreläsning imorgon då får jag lite nytt att plugga:) 
 
Men när man inte kan plugga så passar jag på att tvätta alla smuts kläder, handla lite, städa, baka, dekorera lite för Halloween & lata mig lite. Och på fredag så ska vi ut och festa, Haunted House på Örebro´s Kårhus. Så vi förfestar hos Agnes då vi firar Simon som fyller 20 :D kommer bli en rolig fredag :D
 
 
 

Mysiga Höst Dagar♣

 Hej Alla♣ Har 1 veckans ledighet från skolan, men man pluggar ju ändå varje dag men i helgen så firade jag en vän & var med en kompis så det var mysigt. Sen var det bara att plugga på med alla, men eftersom man är ledig & mysigt höst väder så vill man ju ha det lite mysigt. Som dricka varm choklad, äta varma mackor, tända värmeljus, köpa lite nytt(som min kudde) & baka kladdkaka! 

RSS 2.0