Louise´s Besök I Örebro♦

 Hej Alla♦ 
Nu är den soliga helgen slut och snart börjar en vecka med praktik igen. Ska bli lite skönt att få arbeta lite, får en att må bra av att veta att man har hjälpt en annan människa:) 
 
Men hade en underbar helg! Min bästis från landet kom till mig här i Örebro:D Blev superglad över att hon ville komma och besöka mig:) Från torsdag till fredag:D  Vi hade en mysig kväll fylld med taco, kinderägg, promenad i solen & Twilight:D Blev väldigt ledsen när Louise åkte hem, men tur att det är bara ca 2 månader kvar innan man åker hem till landet och kan vara mera med henne♥
 
På fredag kväll bjöd Agnes hem en till sig för en filmkväll:D
Sen på lördag så var man i stan tillsammans med Agnes & Jocke för att handla lite nya kläder:D Ibland måste man få skäma bort sig lite:) 
 
Här kommer det bilder från Louises besök♥ (Besök henne´s hästblogg om ni har tid)
 

Middags besök av Veronica

 Hej Alla! Glad Påsk i efterskott!
Har haft fullt upp med praktiken och all pluggandet samt så skulle man fira påsken, phu, är helt slut nu! 
Men är samtidigt full av glädje för att solen är framme och ler. Man blir så pigg & glad när det är fint väder, synd bara att man spendera halvan dan på akuten där man inte ser så mycket av solen, men men, snart är sommaren här då får man passa på att ha det roligt i solen:) 
 
Men förrutom att jobba ihjäl sig så kom Veronica förbi, min norske vän haha^^ För att kolla in min nya lägenhet och få lite god mat:) Vad riktigt härligt att få se henne igen, saknar henne verkligen jätte mycket! 
 
 
Bye så länge

RSS 2.0