Lost Girl In The Dark

Hej Alla♦
Sista dagen av ledighet innan Termin 3 börjar. Så jag passar på att handla mat för veckan, tvätta alla smuts kläderna, städa rummet från topp till tå. Alla små saker som man är för lat för att göra när man pluggar haha:)
Men passar också på att spela lite The Sims 3:) Men jag ska också på ett möte på Lössnummer, se hur det går:)
 
Men jag va lite sugen på att visa några Modellbilder på Tove! Som man fotade förra sommaren. 
Gillar bakgrunden på bilderna. Var vid en gammal kyrka hemma hos Tove.
Modell: Tove Pettersson
Fotograf: William Öhman
Kamera & Objektiv: Canon 1000D & Canon EFS 18 - 55mm. 
 

Hemma Hos Agnes♣

Hej Alla♣
Igår så hade man en super härlig ledig dag. Efter gjort sista tenta för Termin 2 så har man nu gått klart 1 år av 3 till att bli sjuksköterska. Så jag, Agnes & Simon firande det emd att gå på stan och shoppa & luncha! Jag själv köpte lite allt möligt som lite nytt till garderobe, ljus, drick etc:) Det var väldigt roligt att få slösa lite pengar för annars är man så snål för man är student^^ 
 
Men på kvällen så förefestade jag & Agnes hemms hos henne innan vi skulle dra till Kåren men vi kom lite försent för det var fullt! Efter ca 40 min i kön så blev ""utgång & insläppt" när någon går ut får en komm in. Tydligen så var Agnes kille redan & sa man inte kunde röra sig eller köpa någon drink så vi gick hem istället för göra Bacon & ost omelett:D Blev ändå en mysig & rolig kväll med Agnes:) Imorse så gjorde vi Choklad muffins med lite baileys i;) Supergott:D Kom några bilder från igår kväll:)
 
Bye Bye Så Länge

Tenta Dags!

God Morgon Alla♦
 Student livet är Underbart, man får bestämma allting själv, vad man ska äta, när man ska sova & vad man ska göra. Man har kommit ut till vuxen livet. Men ibland kommer det dagar då det suger med student livet.....TENTOR. Att vi väljer att göra tentor (och betala för) är rätt så sjuk för jag får nästan magsår av stress! har tenta idag kl 13.15 så biter just nu på naglarna. Men jag hoppas att det går bra för mig. Sen blir det långhelg innanför starten av Termin 3!
 
Bye Bye så länge♦

Julen 2013

 Hej Alla♥ 
Hade en härlig Jullovs vecka hemma på Väddö. Var riktigt härligt att få komma hem & få vila lite från plugget. Fast jag pluggade lite under lovet bara för man har inte alltid något att göra! Nu när man kom hem så behövde jag inte städa, lagat mat, eller tvätta så det blev mycket ledigtid för mig. 
 
På kvällen när man kom hem så fick man sin favorit rätt, Fisk Soppa! & fick testa på Grönkål Chips, grönkål som satte in i ugnen för ca 10-15 som man sen kryddade, jättegott:) Fick även min favorit glass från Väddö Gårdsmejeri:D
Och när man var hemma på landet så tog jag chansen att träffa Louise & Tove som man hade saknat väldigt mycket:) 
 
Men fick en superfin Jul tillsammans med familjen :D Så hade jättetrevligt med alla^^ Fick fina paket som en superbra skrivare som jag har nu på rummet!
Och få vara med och fira Elliots första Jul var riktigt roligt:)
Kommer nu lite bilder från Jul veckan & några Julbilder från min lägenhet i Örebro:)
 
Bye Bye Så Länge♦

RSS 2.0