A Summer Day to Remember♦

Hej Alla♦
Ooh gud vad trött jag är! Sovit alldeles för lite! Ska faktiskt gå och lägga mig snart för ska upp tidigt imorn för jobbet. Men ville bara berätta hur min torsdag var då jag tillbringa hela dagen med Louise:)
 
Vi började dagen med att äta en lunch på Bagarboden i Grisslehamn, har inte varit där på ca 1 år så det var roligt...Inget hade förändrats! Sedan fortsatte vi till Minigolfen, där däremot har det  förändrats mycket. Gjort om bannerna, så nu är dom mycket snyggare med fejk gräs men fortfarande lika svåra. Men fick 3 Hole In Ones! Men det var Louise som vann....Igen. Men nästa gång vinner jag. 
 
Därefter så gick vi till en mysig liten butik "Sommar Boden", där Louise hittade 2 fina vattenkannor. Sedan fortsatte vi till Hallstavik för se om man hittade något mer vilket Louise gjorde, 2 stora muggar.
tillsist åkte vi till Kröns Trägård för handla lite blommor.
 
Vi var hungriga efter Minigolfet så åkte till Bondens Glasskalas, där jag var dagen innan med Daniela. Jag & Louise hamnade i en matkoma efter glassarna så vi åt middag ca kl 11 på kvällen på Macdonalds i Norrtälje, var lite spontant & roligt:)
 
När vi kom hem till Louise så kollade vi på 2 filmer som vi hyrde "We´re the Millers" alltid en bra film val, skrattar lika mycket som jag gjorde när jag såg filmen för första gången & hyrde en skräckis, "Scarecrow" en riktig B-skräckis. Började bra men slutet var hemskt dåligt!
 
På fredagen så sov Louise enda till klockan ett på dagen, pga att vi gick och la oss ca 3 på morgonen. Jag själv vaknade tidigt och hade gått på en lång promenad i skogen. Var riktigt härligt. Men här kommer det bilder från i Torsdags & på fredag morgon.

Bye Bye så Länge♦

A Lazy Summer Day

Hej Alla♦ 
Igår hade man en riktig Lat Sommardag på landet. Hade en lång sovmorgon, gjorde inget hushållsarbete och tog en lång, härlig cykeltur i solen. Hamnande till slut på Gårdsmejeriets Café där Daniela sommarjobbar. Älskar Cafét, så mysigt inrett & har goda sötsaker. Deras glass är gjord på plats och är supergod. Gårdsmejeriet öppnade faktiskt igår ett till Café, eller rättare sagt "Glassboden" vid kanalen. Där dom serverar olika sorters glassar med olika roliga temor. Jag & Daniela åkte ditt på kvällen för se hur det såg ut. Och det var jättefint! Man fick en mysig känsla av stället & fiket har en vacker utsikt över kanalen.  
Blev en underbar dag igår 
 
Bye Bye så Länge♦

Stracciatella Mousse; Fräsch Efterrätt

Hej Alla♠
Ännu en ledig dag men ingen vidare fint väder. Men ska snart cykla till Danielas jobb för att se hur det går för henne & äta lunch med henne. Ska bli trevligt att få komma ut och få lite luft. 
 
Ska baka idag hade jag tänkt men vet inte vad man ska hitta på, när jag var i Örebro så testade jag några nya recept. Stracciatella Mousse var supergod & enkelt att göra, tog mig ca 15-20 min + tiden där den står i kylskåpet. Tycker ni alla borde testa på att göra denna efterrätten, för den är fräsch & svalkande. Passar pefekt till sommaren :) 
 
Bye Bye så Länge♠

Förra Veckan♦

God Morgon Alla♦
Underbart med sovmorgon, känner mig utvilad. Tråkigt dock att vakna upp ensam i huset. Föräldrarna är nu på semester & min bror jobbar så är för tillfället helt ensam i huset. Vilket är också skönt för nu kan man göra lite vad man vill :) 
 
Ska snart ut och cykla lite hade jag tänkt, ska även fota lite. Sen så ska man handla lite mat för mig & min bror. Och städa lite i huse :) 
 
Förra veckan så träffade jag mina kära vänner Daniela & Louise! Saknade dom så mycket när man var i Örebro. Fick se Louise hus för första gången också, hon köpte ett hus tillsammans med hennes kille när jag var i Örebro, så jag har ängtat efter att få se hur huset såg ut :) Och det var ett riktigt stort hus med stall och hage som har mycket potential till att bli ännu finare & bättre :) Får se om jag kan hjälpa något med renoveringen, är inte så händig. 
 
Bye Bye så Länge♦

Midsommar Tårta

Hej Alla♣
I helgen så bjöd mamma på en Supergod Midsommar Tårta som hade Lemoncurd grädde, smält mörkt choklad med smak av hallon och den var perfekt kladdig! Så underbar god! Tråkigt nog så har man ätit upp hela tårtan, får baka en ny i veckan. 
 
Ska jobba kväll idag men sen är jag ledig i 4 dagar :) Ska bli så underbart :) Ska bara ta det lugnt och vila mig.
Här ser ni hur tårtan såg ut. 
 
 
Bye Bye så Länge♣

Midsommar Firande

Hej Alla! Glad Midsommar Till er alla♥
Jobbar hela midsommar helgen, men det stoppade inte mig från att fira Midsommaren med mysiga människor. Åkte hem till Tove för äta lite grillat tillsammans med henne & Josephine. Vi grillade, pratade, kollade igenm gamla minnen och åt mera. Var en riktigt mysig midsommar. Blev så glad av att få träffa tjejerna igen, var ett väldigt bra tag sen sist man sågs. Så tråkigt att Tove ska snart till Irland, men får passa på att träffas medan man kan, fick iallafall en underbar midsommar:) 
 
Bilder från midsommar firandet:)
 
Bye Bye så länge♦

Början av Sommaren

Hej Alla! & Glad Sommar♥
Nu är man halvvägs igenom Sjuksjöterska utbildningen! Gått 3 terminer, har 3 terminer kvar! Under sommaren så är jag tillbaka på Väddö hos familjen för att sommarjobba lite på äldreboendet för den 4 gången. Har inte varit hemma sen i julas vilket gör så man får en riktig stor hemlängtan. Så nu passar jag på att njuta av sommaren genom att ta det lugnt, träffa vänner, träna & fotografera:)
 
Har haft en sån bra tid i Örebro, saknar staden redan! Känns lite konstigt att bo på landet igen. Men skönt med omväxling av miljön. Bor som sagt nu ensam för första gången i en studentlägenhet vilket är underbart, ska inreda lägenheten mera efter sommaren som te.x. en spegel, bokhylla, gardiner och m.m. Har även beställt en tavla från en duktig som tjej som målar superfint, längtar att få se den färdig målad.
 
Har hänt lite saker under halvåret då man inte har varit så himla aktiv på bloggen. Fyllde 21 år för en månad sen, fick ett jobb erbjudan på HOPE klädkedjan då man jobbade i garderoben på kåren, ett kamera objektiv gick sönder, fått lägenheten målad, blev godkänd på alla tentorna & på praktike och varit med vännerna så mycket som möjligt :) 
 
Här kommer det lite bilder från Örebro, fick inte så bra bilder på min lägenhet men några, men det är olika bilder på det man gjorde veckan innan man åkte hem till Väddö:)
 
Bye Bye Så Länge

RSS 2.0