Peel Off Mask

Äntligen har jag 2 veckors semester framför mig som kommer mest bestå av att vila och återhämta sig så att man orkar jobba. Inte för jag är utbränd men för att det tar på krafterna att jobba natt men det är samtidigt roligt och lärorikt. Har nu åkt hem till mina föräldrar på landet utanför Stockholm för umgås med dem. Var ett bra tag sen man såg dem sist. Så skönt att slippa bullret från stan och bara ta det lugnt ute på landet där det är så lugnt och tyst.
 
Men innan jag åkte iväg så passade jag på att göra en ansiktsbehandling. Köpte en peel off mask från Kick som var superbra! Efter 30 min var min hud super slät, len och mjuk. Jättenöjd med resultatet och rekomenderar den starkt till er som gillar att ha ansiktsmasker.

Ännu 1 År senare!

Kära nån! Gjorde det igen, gått mer än 1 år sen jag publicerade senaste inlägget här på bloggen. Mycket har hänt sen dess. Både bra och dåliga erfarenheter har man haft som har gjort att man har vuxit som person. Tog min Sjuksköterska Examen nu i januari efter 3 års av studier. Att ha tagit examen är ett av mina största bedrift som jag har någonsin gjort! Fick jobb direkt efter examen på Onkologiska avdelningen på Örebros sjukhus, jättebra avdelningen att börja på som nyutbildad sjuksköterska.
 
Har utvecklats som fotograf under året som har gått. Förbättrat mina fotokunskaper genom att fotat brölloper, cvbilder och Modellbilder såklart. Öppnade också en egen hemsida för mig; williamohman93.wixsite
 
Bor kvar i min fina studentlägenhet som ibland ger en klaustrofobi, men inte så länge till. Efter mycket letande i Örebro har jag nu äntligen köpt min första egna lägenhet! Kommer flytta ditt i mitten av November! Är så himla glad.   
 
Några bilder från min examen, där jag tar emot gratulationer från lärare. Ler stelt med min vän över att vi äntlgen är klara med utbildningen och när man klädde upp sig för firandet som skede på kvällen.
 
 
 

RSS 2.0