Jag Drar Till Örebro!

 Hej Alla♥ Som rubriken säger. Jag ska åka till Örebro imorn för jag ska börja plugga på Örebro´s Universitet. Vilket också betyder att jag flyttar. Hittade en studentbostad där jag delar kök, badrum m.m. med 4 andra studenter men det kan jag leva med. Jag letar på egenhand efter en Studentlägenhet som jag kan flytta till senare. Men jag börjar på måndan men vi åker imorn så jag har tid att fixa rummet och lära sig hitta runt i Örebro. Så i veckan har jag gjort inköp på det jag behöver med mig och så har man packar så mycket väskor och lådor. Så man har haft fullt så det är därför jag tog tiden att träffa vännerna innan man stack iväg. Kommer ju hem på helgerna och de kan komma till mig när det vill:) 
 
Men jag är sååå spänd för allt. Pluggandet, bo själv med människor man har aldrigt mött förutt, & tanken att gå vilse. Man kan inte hjälpa att bli nervös. Men samtidigt ska det bli så roligt att få flytta & börja plugga igen. Så man är glad/nervös för allt:) Men jag åker imorn tidigt med mina föräldrar med all packning. Sen får vi se om jag köper en bäddsoffa eller behåller sängen som finns i rummet. Tur iallfall att föräldrarna föjer med mig:) 
 Här kommer några flyttnings bilder:) Har köpt en dator väska för flytten:)


En Liten Myskväll Med Louise♠

God Kväll Alla♠ Jag har haft det fullt upp idag. Åkte in till Norrtälje med mamma för hon skulle till tandläkarn och sen skulle vi köpa en massa saker för en stor sak som händer nu i helgen för mig. Det är verkligen läskigt & spännande på samma gång. Ska berätta vad det är imorn:) 
 
Men jag fick äntligen lite tid att vara med Louise♥ Vi åt midda tillsammans och sen åkte vi hem för se "Edward Scissorhands" och äta goda ostiga hjärtan. Dom var så goda & söta. Blev en mysig torsdagskväll:) 
 
Imorn ska jag fixa de små förberedelserna inför helgen. Annars hoppas jag att jag får en lugn fredagskväll.
Här kommer de som bilder, men jag glömnde ta någon bild på Louise & mig så jag visar upp en Modellbild på Louise som vi tog i somras. Ska visa upp flera bilder på Louise senare:) 

En Mysig Fikastund Med Tove♣

God Kväll Alla♣ Har haft en sån mysig snöig dag med Tove. Träffades i norrtälje där vi gick runt lite alla affärer men hittade inget köpvärt. Sen så hade vi en mysig fikastund som man har när det snöar så otroligt mycket. Där vi satt ett bra tag och bara pratade ut en del. Det var så härligt att få prata ut sig med henne. Och det var också en underbar Kokos Kladdkaka jag åt♥
Men nu ikväll ska jag se på "Zombieland" tillsammans med något ättligt & imorgon så är man ledig hela dagen:)

Where am I?

God Morgon Alla♦ Det är vad verkar bli en underbar måndag. Var uppe redan Kl. 8 som är tidigt för mig och jag gjorde klart några sysslor som skulle göras idag. Får hoppas att det blir så och inget går på tok för jag orkar verkligen inte göra något som kräver för mycket energi idag. För igår hade jag det super stressig men som tur är så jag klarade mig med bara lite lätt huudvärk;) 
 
Och idag kommer jag dra snart till gymmet för bränna energi på ett bra sätt. Sen blir det att göra några sysslor i hemmet sen ska jag fixa med några bilder:) Men jag hittade några fina modellbilder på Tove som tog för ett tag sen. Minns att det var väldigt kallt för henne. Men det blev några fina bilder så jag tänkte att det skulle vara roligt att visa upp dom:) Så säg gärna vad ni tycker om dom:) 
 
Tove lider av "Amnesia" så hon vet inte vart hon är eller hur hon kom ditt.
 
Modell: Tove P
Fotograf: William Ö
Kamera: Canon EOS 1000D Objektiv: Canon EFS 18 - 55mm f/3.5-5.6

Cozy Saturday Night

God kväll Alla♦ Har haft en sån mysig lördags kväll fylld med god mat, massa godis & bra film. Och på dagen så pluggade man, övningskörde lite, skissade lite, spelade sims3, tv-tittande & en härlig promenad i kylan:) 
 
Men jag måste bara säga att Cannellinisoppan med Kantarelltoasten blandad med lite salami var supergod. En av de bästa sopporna jag har ätit:) 
 
Och vad som sker imorgon är svårt att säga men vi får se. hoppas att det sker något roligt iallfall:)
Men här kommer det bilder från min mysiga käll:) 

En Härlig Torsdag♦

 Hej Alla♦ Har haft en sån mysig torsdag. Har gjort lite tråkiga saker men det gick fort att uföra uppgifterna. Sen så gymmade man, spelat sims3, gjorde klart den nya Headern, Skissat & Nu så äter jag lite glass:) Ska försöka också komma i sägen i tid för jag börja tidigt imorn på jobbet. Ska bli härligt att få jobba lite. Och helgen så får man se vad man hittar på:) 
 
Några härliga bilder från min torsdag:) 

Air Around me grab me Fire

God Morgon Alla♠ Härligt att idag så behöver man nite åka någonstans utan ska bara göra några saker som man kan göra via datorn. Så det blir en hemmadag om inget ändras. Så jag tänkte lägga ut några modellbilder medans jag håller på med lite annat. 
 
Modellen på bilderna är fina Tove och dessa bilder tillhör samma historia som "The Witch's Apprentice". Så ni vet;) fotade med Canon EOS 1000D & med objektivet Canon EFS 18 - 55mm. Vi hade en fin stenmur som gav oss en fin skugga och snygg effekt på bilderna. Och eftersom detta ska vara lite "Magisk" Så gjorde jag en Gif istället för att ha 10 bilder, lite enklare är bättre;) Men säg gärna vad ni tycker om bilderna:)
 
Jinx fortsätter sitt sökande efter föremålet i häxans lya. Hon märkte att det stod något skrivet på väggarna. Men då behöver hon lite ljus för att kunna läsa så hon sa "Air Around me grab me Fire". Och blåste elden till liv. Så det verkar som Jinx har några magiska tricks. Får se vad hon hittar inskrivet på väggen.
creating a gif
 

Party All Night♦

Hej På Er Alla♦  Hade det så himla roligt, trevligt & mysigt hemma hos Tove igår. Blev en riktig lyckad kväll. Part All Night! Men på festen fanns det trevligt folkt, bra musik & goda drinkar. Roligt också att Tove blev glad över presenten & Champagnen hon fick av mig:) Men vad vi gjorde där var att man pratade en massor, spelade Förfest spelet & Twister, och man fick visa upp sina dansteg också. Festen togs inte slut förrän vissa skulle åka hem vilket var runt 01.30 tiden så man kom inte förrän 2 tiden till sängen. Och gud vad skönt det var att sova till 11 imorse, men det var så härligt att få komma ut och ta lite kallt frisk luft. Men kvällen blev som sagt Lyckad!
 
Nu när man kom hem så åt man en underbar middag med en utsökt efterätt "Gino". Kiwi, banan, jordgubb och man tänkte allt med vitchoklad! Så Gott♥ Men jag kommer inte göra något förjobbigt ikväll, ska bara ta det lugnt så man är utvilad för jobbet imorn & försöka fixa min nya header:) Men här kommer det bilder från Tove´s Awesome 20-Årsfest!  (Plus min utsökta Gino)

Kräftdjurs Buffé♦

God Kväll Alla♦ Har jobbat & bara tagit det lugnt efter nyårs firande. Och imorn så ska man fira Tove´s födelsedag hemma hos henne, ska bli roligt. Får se vad man ska köpa till henne.
 
Men annars idag så har man pluggat teori igen på körskolan. Men nu på kvällen så har man haft en supergod Kräftdjurs Buffé! Mnnn räkor, kräftor & hummer plus rostad bröd. Sååå gott! Åt för mycket känner jag nu men det var så värt det. Ska nu se vad som går på Tv ikväll, om det är något att se på:)

Happy New Year

God kväll Alla & Gott Nytt År♥ Håller tummarna att 2013 blir ett bra år! Men jag hoppas att eran ny års firande blev bra för mitt blev lite jobbigt. Skulle fira med en vän som "dumpade" kan man säga. Men tur så har jag en sån snäll syster som bjöd in mig att fira med henne & henne´s vänner. Det vara god mat, goda drinkar, nya vänner & fina fyrverkerier så det blev en bra Ny års firande till mig:)
 
Förutom att vakna upp med baksmäll & sova till 12, så har man slappat med syrran. Vi åt som god midda innan jag stack hem så jag har haft en sån lugn första dag på året. Ska nu fixa några saker innan jag lägger mig. Ska kanske till gymmet imorn om jag orkar. Kommer några bilder från igår:) 
 

RSS 2.0