The Lady

God Morgon Alla♦ Snart är det slut på 2012 och början av 2013. Men det är tid kvar så man får göra lite allt möjligt för att få tiden att gå undan så kan man fixa lite med bilder, ser på tv, pluggar, spelar sims3 & skissar:) Så man har lite saker att göra ikväll, får se om nåot mer händer. Ska bara ta det lugnt.
 
Och kommer min senaste skiss som jag har nu gjort klart. Blev rätt så bra. Gillar verkligen henne´s hatt. Men äg gärna vad ni tycker om skissen:D 

Mellandagsrea & Filmkväll♦

God Kväll Alla♦ Oh vad jag känner mig slö! Ska bara ta det lugnt ikväll med lite tv-tittande. För att vara i stockholm när det är mellandagsrea är väldigt energi krävande. Fast det var inte så jobbigt, vad också lite roligt. Jag hittade tyvärr inget men Daniela & Tove gjorde det, som tur va. För det var kaos i alla klädaffärer kan jag säga att det var.
 
Men vi åkte till Gamla stan där det var så mysigt. Där vi tog oss en god lunch på Café Kladdkakan. Så mysigt litet Café. Sen så gick vi till Kristall rummet  där de käpte varsin fina stenar, ska själv köpa något där för mig. Sen var vi tvugna att gå till Science Fiction Bokhandeln för kolla runt. 
 
Sen var det dags att åka hem till Daniela för ha en liten mysig filmkväll.En perfekt avslutning. Vi såg filmerna "Pitch Perfect" & "Frankenweenie". Två bra filmer som var roliga och gjorde en så trött att man sov till kl.10.00 idag morse.
 
Och idag så fixade jag till Daniela´s & Tove´s hår för ta några bilder på dom. Och jag kan säga att dom blev riktig snygga;) Och här kommer det bilder från igår & en bild på deras nya hårfärg. Ha en underbar fredags kväll:) 

A Very Good Christmas

 God Kväll Alla Läsare♥ Jag har haft en underbar Jul med familjen. Vi åt, drack, skrattade, spelade & gav varandra en väldig god jul. Syrran & hennes sambo kom runt 2 tiden, då åt vi Julbord. Och det fanns så mycket gott. Men det blev mycket över så jag kommer får njuta av allt gott några dagar till. Sen efteråt så gick in till vardagsrummet för kolla på "Kalle Anka" Vilket var mysigt att göra. Sen så spelade vi Sequence, vilket är roligt spel. Mamma & Jag vann alla 4 omgångar om vi körde, de andra blev lite sura. Sen så blev det lite Julfika där man hade en massa gott. Man tog det lite lugnt sen var det redan 8 på kvällen. Så då var det dags att öppna julklapparna. Och det var så roligt att se när det alla öppnade sina paket som de hade fått från mig, det blev så glada. Vilket gjorde mig glad:) Jag fick också en massa fint, som desserböcker, the sims3, m.m. Sen så tog vi lite familje bilder framför granen. Blev ett par fina bilder:) Och vi avslutade kvällen med några Julmackor. Det var verkligen en underbar Jul♥
 
Och idag har man installerat The Sims3, umgås mera med familjen. Spelade Skip-bo med glögg. Och pratat med vännera om mellandags-rean, det ska shoppas:D Men nu ska jag sova lite, är så himla trött. Men här kommer det Julbilder i Parad♥

10 Things That makes my winter so Cozy

 Hej Alla Glada Läsare♥ Det är dan före dan. Känner mig som en 6 åringen igen. Men jag har haft lite saker att göra idag förutom att förbereda för imorn utan jag har även jobbat lite idag, behövde en vikarie och jag tog chansen att tjäna några slantar. Men nu när man behöver något att göra för att få tiden att gå fortare till imorn &  något att göra under Julovet som många har, så kommer jag med en liten lista på 10 mysiga tipsom vad man kan göra (Bättre sent än aldrig). Allt från baka - promenad, från mysiga filmmarathon till läsning. Så jag hoppas att ni får lite idér & Julkänslor från bilderna:)
 
Och God Jul till er alla♥

An Unexpected Journey

God Morgon Alla♦ Jag hade en underbar fredags kväll igår! God midda, Superbra film & Mysiga vänner. Kom in till norrtälje på eftermidda då man träffade Daniela, och efter ett tag kom Tove som vi möte upp. Då gick vi till Norrtälje´s Kina resturang och vi åt en god mättande middag. & det blev också en liten julklapps utdelning! Fick en superfin halsduk av Tove:) Och efter middan så var det dags för bio!
 
The Hobbit An Unexpected Journey, var en sån fantastisk upplevelse. En film som man måste nästan se i 3D för det ska bli en sån härlig upplevelse. Det hände jämnt något i filmen som gjorde att det aldrigt blev tråkigt. Humor, spänning, action, allt fanns med i filmen. Så låt oss säga att man redan längtar till andra filmen redan nu:) 
 
Här är några bilder från våra mysiga fredags kväll:) 

Julshopping med Louise♣

God Kväll Alla♣ Sitter nu och kollar på "Scott Pilgrim vs the world". Så bra film. Så skönt att ligga soffa och bara ta det lugnt med en Pepparkaksmuffin efter att man har pluggat lite. Och julshoppat med Louise i norrtäje. Hon hade inte köpt någon julklapp alls, men hon lyckades hitta något till alla som hon skulle till. Sen tog vi en lite lunch, det var så gott:)
 
Men det va så roligt att träffas Louise igen för hon har nyss kommit hem från sin familje-resa. Så det var roligt att bara få prata med henne igen. Och imorn så ska jag återigen in till norrtälje för träffa Tove föräta mida & gå på bio, ska bli så roligt:) Här kommer det bilder från dagen.

Flickan Från Tjugotalet

God Morgon Alla♦ Nu när man inte behöver jobba och inte har något speciellt att göra idag så är det perfekt tillfälle att fortsätta läsa Sophie Kinsella´s bok "Flickan från tjugotalet"  som är en underbar bok:) 
Föreslår den till er alla som gillade böckerna eller filmer "Confessions of a shopaholic".
 
Men jag ska inte bara läsa, blir nog lite skottning & julpynta mitt rum:) Ska också slå in mina sista paket när jag blir ensam huset, så ingen kan se vad det ka få. Och tyvärr så blev det inget igår med tove, blev ändrade planer, ska istället träffas på fredan & kanske då också gå på bio. Men det får vi se längre fram;)
 
Men här kommer det lite beskrivning om vad boken handlar om. & hur den ser ut:) 

Sick Weekend♦

God Kväll Alla♦ Ny vecka, nya förväntingar. Se vad som kommer att hända i veckan. För i helgen så skulle jag till stockholm men jag blev sjuk, har fortvarande lite ont i halsen men det är inte det värsta sorten. För imorn ska jag träffa Tove för äta lite midda. Blir nog supermysigt. Men eftersom man var sjuk, så tog man det lugnt. Drack som god varm choklad, skissat, gjorde pizza på varmsten eller vad man nu kallar det, såg på Once Upon, Time & American Horror Story: Asylum + filmen "Monter Brawl" som var Hemskt! men till det hade jag som Godfika:) Så jag har haft en bra helg, förutom vid stunderna då man kan bara ligga i sängen för kroppen orkr inget mera.
 
Men här kommer det som bilder från helg:) Hoppas också ni alla får en bra start på veckan:)

The Witch´s Gingerbread House

God Morgon Alla♦ Så härligt att vara ledig i helgen, får se om man ska in till stockholm annars så ska man fixa några små saker inför julen:)
 
Men här kommer det några fler modellbilder på Tove som jag har tagit på henne för ett tag sen. Tyckte att det blev riktigt läckra på ett mystisk/konstigt. Men själva Tove är fin och det ställte vi var på hade en perfekt miljö som man kunde använda sig av. Och dessa bilder är tillkopplade till The Witch´s Apprentice, som ni kanske har sett tidigare. Men säg gärna vad ni tycker om bilderna:) 
 
Förr i tiden så fanns det en vacker kvinna som levde ett underbart liv. Men allt togs ifrån henne av en annan kvinna´s avund. Hon blev tvingad att bo i ett gammalt övergivet hus i skogen där hon upptäckte en gammal ormstav och skrifter på vägen att det fanns ett sätt att få tillbaka allt som hon hade förlorat, och allt som behövdes var en oskyldig person´s blod. Vem kommer hon att lura in i henne´s "Gingerbread House"
Modell: Tove P, henne´s Instagram: http://instagram.com/lostinstorm
Fotograf: William Ö
Kamera: Canon EOS 1000D

Lucia♦

Hej Alla♦ Glad Lucia, hoppas ni får en mysig dag. Själv så ska jag jobba helkväll ikväll och imorn, men det är bra pengar man tjänar. Har jobbat hela veckan;) Ska försöka var lite mera aktiv på bloggen den kommande veckan. För i helgen så ska man fira en födelsedag. Ska försöka också få fram den nya vinter headern:) Så ha en trevlig Lucia♥
 
Våran lilla Lucia som vi har:)

Wonderful, Peaceful Weekend♦

Hej Alla♦ Har haft en väldig lung helg, förutom att man har varit nervös. Men jag har jobbat, bakat, pysslat, skottat (flera gånger), julpyntat, köpte lite natur godis, sett på serier & Scary Movie, gått på promenader och köpte Frödingens Ostkaka! Den är sååå god:) Sen igår så firade man också Andra Advent med mjuk pepparkaka. Snart är det Jul:)
 
Och idag så ska jag plugga lite & hjälpa pappa uppe i skogen, fast man inte har någon ork pågrund av all snö som är i vägen, men men. Hoppas att få en lugn kväll med sömn för jag är så nervös inför imorn;) Ska också hinna fixa min "Vinter" design & header:)
 
Men det var en bra lugn helg. Och här kommer det bilder på lite allt som jag ahr gjort & en liten Gif från Scary Movie (Ja, jag vet. Min humor är inte så bra). Men hoppas att ni gillar bilderna:)
gif tumblr

Awakening

 Hej Alla "TGIF" Älskare♥ Har jobbat idag men är ledig ikväll & imorgonen så då ska jag vila, för på söndag jobbar jag igen. Men det värsta är att det inte går några buss alls? Imorse när jag skulle till jobbet så skulle bussa komma, men gjorde aldrig det? Hade varit inne på SL´s hemsida och det stod inget om bussen var inställd. Var tur att mamma kunde köra upp mig;)
 
Så ikväll blir det att mysa med lite film & Ostkaka! Mums♥ Men jag tänkte visa några Modellbilder som jag hade tagit på Josephine för ett tag sen (Då man kunde se gräset) och tänkte att det skulle vara roligt att vissa dom:) Temat vi hade när vi fotade var Rödluvan, fast i tonåren. En söt/sexig kort röd klänning med rött läppstift & hår. Tillsammans med en jaktkniv. Plus så gjorde jag henne´s ögon röda för ge bilden en speciell effekt. Tyckte att bilderna blev läckra, men säg gärna vad ni tycker:)


Occupied

 Hej Alla♦ Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag nu men jag har varit så upptagen fram tills idag. Hade teori provet i måndags, tyvärr klarade jag inte det men det var bara 2 poäng ifrån så jag tar det nästa gång (hoppas jag) för jag byte mina svar hela tiden men man ska gå med magkänslan vet jag. Men jag på tisdan då jag skulle köra upp så kände jag mig så redo, för jag kör bäst i snön. Men tyvärr blev det inställt pågrund av snökaos, vilket är konstigt för jag fick ta lektionen innan provet och allt gick supert då. Så nästa tisdag så har jag provet. Men igår så var det värre snökaos! Slutade jobbet kl 16 och ska ta bussen medn alla bussar är inställda, Ingen kan hämta mig för pappa är borta & mamma jobbade. Så efter funderingar om jag ska gå hem så stöter jag på en arbetskollega som ska till samma håll så jag hade tur där:) Sen så har jag inte kunnat bloggat pågrund av att min "Nya" laptop är inne på lagning. Har inte haft den i 1 veckan än! Så jag har ingen dator att använda förutom min bror´s som jag lånar när han är på jobbet;)
 
Men allt har inte varit så jobbigt, vi har fått hem en ny platt Tv:) Sen så har man mycket att skotta när man är ledig. Fast nu ska jag bara ta det lugnt för jag är ledig idag:) Här kommer en massa mysiga vinterbilder:) (Plus en liten Gif som jag har gjort på Stewie från Family Guy! )
split an animated gif

Cozy Saturday♦

God Kväll Alla♦ Har haft en väldig mysig dag. Hade också en bra dag igår om man bortser folket från Lindgren som inte ens kan hjälpa mig efter jag har köpt en väldig dyr dator från dom! Men ska in igen på måndan och ska få det gjort. (sen så kommer jag visa fina bilder på min dator) Men allt var inte dåligt igår, hade en superbra körlektion och enligt läraren så är jag redo som man kan bli till provet! Så nu pluggar jag för fullt för klara teorin:) 
 
Men ikväll så har man fixat upp grannen som ska stå ute, pluggat, julpyntat, mera plugg, skottat snö, gjorde en supergod clubsandwich till midda & gjorde hemma gjorda mums mumsar:) Och såg på Mysteriet På Greveholm! Och ikväll ska jag se på "Once Upon A Time" & "American Horror Story: Asylum" Så en myskväll kommer det verkligen bli;) Och tackar för alla fina kommentarer på mina "The Witch's Apprentice" bilder♥
 
Här kommer det bilder från dagen:) Men jag önskar er en bra helg:) 

RSS 2.0