Jobb & Träning

Nu kan jag äntligen andas ut efter ha jobbat klart en 5 dagars pass samt att man har gymmat varje dagen den här veckan ut. Varför jag har kört så hårt på gymmet är pga att den ska vara stängd för 2 hela veckor! Får se hur jag klarar mig utan gymmet, men på något sätt ska det gå :)
 
Nu har man iallafall några dagar av ledighet. Ska passa på då att redigera bilder från min vänns bröllop samt några andra bilder som jag tog på en vän för ett tag sen. Ska även försöka fixa lite andra småsaker som man har skjutit upp att göra för man har jobbat & gymmat. 
           

Hemmagjord Pall

Hej Alla!
I skrivande stund sitter jag framför datorn med en god youghurt smoothie efter en lyckad gympass. Ikväll blir det att vila och skaffa energi för morgondagens träningspass och jobbveckan som man har framför sig. Men innan jag fortsätter med att gå igenom bilder från min väns bröllop så vill jag vissa upp min hemmagjorda pall som jag gjorde förra sommaren!
 
Förra sommaren var jag på landet hemma hos föräldrarna och jag hittade en pall i garaget som jag blev sugen på att ha i min lägenhet i Örebro. Började med att sandpappra ytorna, slipa bort ojämnheter. Därefter målade man det första färg lagret på pallen och väntade ett tag innan man målade ditt andra lagret.
Just i denna stund har jag dekorerat pallen med Orkidé för ge lägenheten lite färg & sommarkänsla:) 


Ca 1 År Senare!

Hej Alla!
Gud! Är nästan 1 år sen jag bloggade. Tiden går alldeles för fort! Sist jag bloggade så hade jag flyttat in i min första egna studentlägenhet i Örebro & hade just börjat på min fjärde termin på Sjuksköterska programmet. Har nu bara 1 termin kvar innan jag är en legitimerad sjuksköterska! Har också börjat för några veckor sen mitt första sommarjobb på USÖ (Örebros Sjukhus) på Onkologen, så åker inte hem till landet denna sommar. Sen dess har en massa hänt, både roliga och mindre roliga händelser;

  • Blev Vimmelfotograf för Kåren (Örebros Universitets pub/nattklubb).
  • Åkte till Göteborg för första gången vid julen med vännerna för gå på Lisebergs julmarknad.
  • Gått på många otroliga goda restauranger med vännerna som t.ex. Pinchos, Fratellis, Chindal och många fler.
  • Tillbringat många sena nätter på Universitet tillsammans med vännerna för Hemtentor & andra roliga uppgifter. 
  • Haft många roliga praktiker på varierande platser runt Örebro län.  
  • Varit mycket med mina kära vänner!
  • Gått på flera roliga fester på & utanför universitet.
  • Bakat & ätit en massa godsaker och några av mina recept har blivit publicerade på Universitets tidningen Lösnummer!
  • Börjat gymmat & joggat mer seriöst nu samt börjat ätit mer nyttigare.

Gjorde en litet collage med några av alla mina bilder som har tagits under året, där man kan se lite allt möjligt från olika händelser:) 


RSS 2.0