Oh Happy Day - New Shoes♦

 God Morgon Alla♦
Idag är min sista lediga dag innan man börjar jobba igen. Så idag blir det att se till att man gör så mycket som man hinner idag. Ska träna, packa, städa, måla & sola (om värdet tilllåter det).  Sen får man se om man hinner luncha med en kompis:) 
 
Men jag är extra glad idag för nu har införskaffat mig ett par nya skor! Ett par vinterkängor & ett par sommarskort som jag köpte hemsidan Junkyard när dom hade stor rea! Fick jättebra deal på snygga hög kvalitet skor:D 
Älskar att vinterkängorna har lila på sig. Vad tycker ni om skorna :)? 
 
Bye Bye så Länge♦

Underbar Dag I Furuvik♥

 Hej Alla♥
Nu kan jag äntligen andas ut! Har varit full fart här hemma dom senate 4 dagarna.Har nu 3 dagar ledighet framför, tack o lov. Idag och igår så jobbade samt så fyllde min pappa år igår, så på fredagen så var man inne i Norrtälje med min syster för handla presenter till honom & i torsdags åkte hela familje på en mini-semester till Furuvik! 
 
Det tog ca 2 timmar bilsfärd att komma till Furuvik. Då fick man åkte igenom vissa samhällen som såg mysiga och trevliga ut men det ligger så långt ifrån allt! Skulle nog inte klara av att bo mitt ute i ingenstans. När vi kom fram till parken så regnade det ett tag, men det var bara härligt. Sen kom stålande solen fram och det blev över 30 grader varmt. 
 
Vi gick igenom hela parken och såg aporna, orangutaner, flamingos stor maror, sköldpaddor, kameler, minigrisar & många andra söta djur. Vi åt en god lunch med utsikt över havetl, därefter åkte jag, Josefine & Elliott "Flodfärden" där man fick åka i en tunna och kolla på flamingos & alpackor på nära håll och sen åkte man igenom en dimma som lede in till en grotta där det fanns skelett och en stor bläckfisk! Elliott var så tyst och glad med syrran & jag sjönk ner i tunnan, haha^^ Vi gick sedan till tivoli för äta lite glass i hettan & vi avslutade dagen med ett besök i "Petting Zoo" bland alla getter och grisar innan vi skulle fara hemmåt:) Det var en underbar dag♥ Här kommer det några bilder på alla djuren

 
Bye Bye så Länge♥

Ny Design & Värmebölja

God Kväll Alla♦
Vad det är varmt idag! Känner mig så fuktig & kladdig fast jag har nyss duschat i kall vatten, får se om man får någon sömn ikväll. Jobbade idag & jobbar imorgon, det värsta med att jobba i stekande värme är att man blir så seg. Var idag ca 29 - 30 grader. Man orkar inte göra något, man vill bara sitta still på en stol. Men, men. Ska vara glad över att man har så fint väder. 
 
Har fixat lite med min design gjorde jag igår. Byte header & färgbakgrund.en på bloggen Tyckte att det blev helt okej, kände iallafall att det var dags att ändra lite. Hoppas att ni gillar headern:)
 
Igår så åt jag igen på Bondens Glasskalas. Min bror ville gå ditt & hakade på^^ Man säger inte nej till god glass! Testade deras Ostakaka som vad gudomlig. Ni ser på bilderna att man inte lite. 2 kulor glass, grädde, jordgubbssylt, jordgubbar & en stor bit ostkakas:D 
 
Bye Bye så Länge♦

Drömkåken - Ett annorlunda café på landet♥

Hej Alla♥
Nu är internet äntligen tillbaka! Vår telefon linje hade gått sönder under måndagnatt så på morgonen märkte vi att varken hemtelefonen eller interneten fungerande. Var lite tråkigt att inte ha något internet men det var inte hela världen. Var lite skönt faktiskt, man gjorde allt möjligt istället för sitta vid datorn(förutom när man spelade The Sims). Lite läskigt att man är så beroende av internet idag.  
 
I veckan så har jag varit med vännerna, badat, hjälpe till med hästen, jobbat och igår så hjälpte jag pappa med Beckbyxan. En litet firande här på väddö och det var roligt att få hjälpa till:) 
 
I veckan så åkte jag & mina föräldrar till ett café som finns nära oss. Drömkåken. Ett underbart ställe♥ Jättemysig atmosfär, vacker inredning & fräscha, goda bakverk. Var ett annorlunda café på landet och det passade mig perfekt! Vill åka ditt igen bara för fotografera allt. Var så mycket man missade att ta bild på, plus så var det så mycket människor ivägen. Man fick jättemånga idér till inredning, presenter och även till fotografering. Fanns vackra skyltdockor som var dekorerande med ens egna stil, ville bara ta hem dom!
Här kommer det bilder från cafét♥ 
 
Bye Bye så Länge♥

The Past Few Days♠

Hej Alla♠
Min lediga helg som jag skulle ha blev till en arbetshelg tack vare att min chef inte hade tagit bort mig från pärmen och hittade någon att ersätta mig. Vilket gjorde att klockan 08.10 ringer min arbetskollega på lördag morgon och undrar vart jag är. Det fanns ingen annan som kunde hoppa in istället för mig på så kort varsel.
Vilket gjorde att fick åka till jobbet så fort jag kunde, Louise var snäll och skjutsade mig. Jag fick även jobba idag som skulle också vara min lediga dag men när jag kom till jobbet så ringde jag chefen för fråga henne varför jag inte fick ledighet fast vi kom överens om detta i juni. Gud vad hon skämdes och bad om ursäkt. Så nu slipper jag jobba imorn & på fredag, får då en lång helg. Fast det spelar inte så stor roll för det var nu i helgen som man hade planer som nu blev "inställda". Ja, ja. Kan inte vara arg för alltid. 
 
I torsdag var min syster på besök här på landet & då ville hon åka till Bondens Glasskalas för testa deras glassar. Fortsatte kvällen med lite sims & godis:) 
I fredags så var jag med Louise hela dagen, började med att fota henne under hoppträningen, sen åkte vi till fotoplatsen där vi skulle fotograferas, men där vi skulle va var en arbetsplats och det var folk där, så vi bestämmnde oss att fota i Louises på lördagen men det belv aldrigt av tack vare jobbet!
Vi hade bada i Mälby badet innan vi stack och köpte pizza. På kvällen myste vi i soffan medan vi kollade på American Horror Story! Louise var så rätt, jättegulligt^^ 
I Igår efter jobbet åkte jag till Daniela för fira hennes födelsedag. Var roligt, åt lite tårta, spelade kubb & pratade. Var riktigt trevligt. 
 
Bilder från alla dagar:)
 
Bye Bye så Länge♠

Snow White (Old Memories)

Hej Alla♦
Jag längtar som sagt till fredag då jag ska få fota Louise. Var längesen man gjorde det, känns som år för mig, så det ska bli roligt. Hoppas bara att man får fint väder för jag hittade av av slump, ett jättebra ställe att ta bilder på nära mig. Ska inte avslöja för mycket vad för bilder man ska ta för det vet inte jag heller;) 
 
Men jag gick igenom gamla bilder som jag hade tagit på Louise för se vad vi har gjort tidigare. Hittade då dom första modellbilderna jag tog på Louise. Minns att jag hade just fått kameran, det var sjuk mycket snö ute & det snöade men Louise ville ändå gå ut och vara modell. Tror det var ca 10 minus grader ute och Louise hade bara en klänning på sig, fan vad hon frös på slutet. Men det var roligt. Dom har bilderna togs för 2 år sen, så Louise har förändrats i utseende och jag har förändrats med mitt fotograferande:)
Här är några bilder från den "Fotosession":) 
Modell: Louise Grenå
Fotograf: William Öhman
Kamera: Canon EOS 1000D
 
Bye Bye så Länge♥

Wicked Cute

Hej Alla♣
Hemma från jobbet, ska snart äta middag & ska sen ut och jogga lite! Skönt att man jobbar kväll imorn så att man får lite sovmorgon:) Ser fram emot till helgen, då jag kommer ha en fotodag med Louise & på nästa dag fira Danielas födelsedag, kommer bli roligt :)
 
Skissade för ett tag sen en liten söt Häxa för inspiration för framtida fotograferingar. Blev ganska stolt över den, men äpplet blev inte den så fin, men, men. Man lär sig hur man gör till nästa skiss:) Vad tycker ni om Skissen:)
 
Bye Bye så Länge

Hejdå Fest För Tove♥

Hej Alla♥
Igår kväll hade vi en Hejdå-fest för Tove som ska till flyga till Irland imorgon för studera Engelska där i 6 veckor. Jätteroligt för henne att få resa till ett annat land och få erfarenhet och minnen för livet. Kommer verkligen sakna henne så otroligt mycket under sommaren. Önskar henne all lycka med resan♥
 
Vi spelade kubb, åt vattenmelon & en massa annat snacks, spelade ett kort spel som Tove lärde oss (Slutade med att vi satt på varandra) och pratade om allt möjligt hela natten. Blev en jättemysig kväll:) Det är såna sommarkvällar som man kommer ihåg:) Specielt dom andra för dom spelade in & tog bilder på mig när jag råkade somna i soffan tydligen, haha lite pinsamt^^ 
 
Bilder från igår kväll:) Några från kameran & några från mobilen :)
 
Bye Bye så Länge♥

Välkommen Till 2000-talet!

Hej Alla♠
Nu har det hänt! Har fått min första touch telefon! En Samsung Galaxy Trend Plus och jag älskar den. Har varit lite smått emot över att skaffa en touch pga man blir lite osocial mot alla andra, för vad jag har märkt så blir man lite smått beroende av att ta fram mobilen och bara kolla runt. Men, men det är är väl olikt mellan personer. 
Men nu har man iallafall blivit mera modern och som en vän sa "Välkommen Till 2000-talet!"
 
Bye Bye så Länge♠

Myskväll Hos Systern♦

Hej Alla♦
Är nu tillbaka på landet efter en kväll hos min syster som bor i Stockholm. Var roligt att få åka bussar igen till olika ställen för sen byta till en ny buss:) Något som brukar irritera alla, men jag gillar det:) Man får se mycket då:D
 
Hade det jätte trevligt med min syster och min systerson, Elliott! Han är så söt,ca 17 månader gammal är han:)
Fick inte träffa honom så mycket när man pluggade i Örebro så tar chansen nu att försöa träffa honom så mycket jag kan, tur att syrran har semester snart & kommer ut hitt på landet med Elliott:) 
Vi kollade lite på Krambjörnarna, lekte, åt god middag & sen var det dags att sova:)
 
Syrran & jag tog fram chips, popcorn & godis och satte på en skräck film "The Amityville Horror" som var jättebra! EN riktig skräckis, med bra skådespelare, bra effekter och en bra handling. Blev ännu läskigare när man visste att filmen var baserad på en sann historia! Sen var jag uppe ett tag till och kollade på Archer, skitbra serie. 
 
Nu på morgonen följde jag med till dagiset för att lämna Elliott, ville inte lämna honom, ville fortsätta gosa med honom. Men, men, får vänta tills han kommer ut till landet :) Några bilder från igår kväll:)
 
Bye Bye så Länge♦

RSS 2.0