Mysig Eftermiddag Vid Vattnet♦

Hej Alla♦
 
Snart är långhelgen slut och 7 veckors praktik ska börja. Ska bli roligt att få göra lite mera praktiska saker, man lär sig bättre då tycker jag. Men innan allt allvarliga ska börja så tog Agnes, Simon & jag en liten cykeltur till Oset. Att sitta vid vattnet, solen lyser på en, ha trevlig sällskap & en massa godsaker. Baguette med mjuk Philadelphia ost och lufttorkad skinka! Underbart gott! Och så hade man Blåbär & Choklad muffins till efterrätt:) Mellan måltiderna så passade man på att spela lite kort, där man både förlorade & vann :) 
 
Vad jag ska göra nu är att göra våffelsmet, fixa några skolsaker, & försöka ta det lugnt:) Juste, har glömt att berätta att jag har flyttat från Lägenheten i stan som jag flyttade in i början av Termin 2. Bor nu för första gången helt ensam i en Student lägenhet! Bilder kommer snart, så fort som jag har fått ordning i lägenheten:)
 
Här kommer det några bilder som jag tog igår eftermiddag:) 
 
Bye Bye Så Länge♦

Spring Time

Hej Alla♦
 
Pluggar för fullt för morgonsdagen KTC Tenta, men ger snart upp. Man blir bara mera nervös & man börjar glömma en massa saker för man är sååå nervös! Så ikväll ska jag skämma bort mig själv med en pizza:) Sen blir det lång helg innan Praktiken börjara nästa vecka:) 
 
Längtar verkligen efter det Gröna! För idag kom snön tillbaka, tur att den smälter bort fort så man slipper cykla igenom snön. Men här kommer det som fina Vår bilder på Daniela som gör att man längtar mera till Sommaren!
Modell: Daniela E
Fotograg: William Ö
Kamera: Canon EOS 1000D

The Lady

Hej Alla♦ 
Nu är snart plugg helgen över. Och i veckan som kommer blir det mera plugg + skola. Så har mkt att se fram emot. Men, men man får se det positiva i det hela:) Men jag måste hitta tiden för att städa rummet pga att jag ska kanske flytta nu nästa helg till egen Lägenhet!:D Håller tummarna att det blir så. Blir min 4:e flyttning här i Örebro men jag kommer då bo helt ensam! För första gången! Se om jag klarar av att vara helt ensam:) 
 
Tove var här hos mig för ett tag sen (Saknar henne) så hittade jag dessa bilder som jag tog förra sommarn. Regnet hade just upphört då vi gick ut och fotade, men det kom igen efter en stund men man fick några fina bilder:) 
Modell: Tove Pettersson
Fotograf: William Öhman
Kamera: Canon EOS 1000D
 
Bye Bye så länge♥

Mys Helgen Med Tove♦

Hej Alla♦ Är äntligen helg igen, fast allt man gör är att vara lat fast man borde plugga något men men. Iband måste man ta det lite lugnt tycker jag. Men nu ska ta mig en pugg söndag efter en slapp lördag då allt man gjorde var att äta skräpmat & kollade på Tv!:D
 
Men förra helgen så kom Tove hitt till Örebro för att hälsa på mig :D Blev så himla glad att hon ville komma hitt^^ Vi hade det så mysigt! Saknade Tove direkt när hon klev på bussen att åka tillbaka till sin skola i Färgelanda (om jag min namnet rätt). Men vi hade det roligt ihop:) Bakade, lagade mat, kollade de på mello, gick på museum, åt på resturang & hade en fotosession!  Här kommer det bilder från förra helgen :D

RSS 2.0