Chocolate Chip Cookies Muffins

Hej Alla! Har fullt upp med plugget för tillfället. Pluggar varje dag till tentan som är nästa vecka på fredan. Men man har lite föreläsningar & seminarium kvar innan det. Men man måste göra något annat än att plugga. Så jag bestämde mig för att testa på att baka lite. Har aldrigt gjort något annat än kladdkakor så jag testade på att göra muffins och det gick supert! Blev supergoda! Så göra en sats till för ge till vännerna i skolan:)
 
Här är Recepten!

En Härlig Lugn Plugg Helg!

Hej Alla! Nu är helgen snart slut men man har haft en härlig/lugn helg. I fredags så hade man en mysig middags plugg tillsammans med Adele & Simon, blev en härlig fredagskväll. Och morgonen på lördag så började man med en härlig lång promenad med Adele sen så blev det lite shopping för dekorationer:) Och idag så har man pluggat...helan dan. Fast det har varit så tråkigt väder så man har inte missat något exakt. Men ska nu snart iväg till en kompis för lite middag:) Så lite roligt får man det på kvällen:)
 
Här kommer det bilder från fredags plugg middag & på det jag köpte igår. Värmeljus, lyktor & min första växt:D En fredslija! Om jag minns rätt;D
 

RSS 2.0