Ännu 1 År senare!

Kära nån! Gjorde det igen, gått mer än 1 år sen jag publicerade senaste inlägget här på bloggen. Mycket har hänt sen dess. Både bra och dåliga erfarenheter har man haft som har gjort att man har vuxit som person. Tog min Sjuksköterska Examen nu i januari efter 3 års av studier. Att ha tagit examen är ett av mina största bedrift som jag har någonsin gjort! Fick jobb direkt efter examen på Onkologiska avdelningen på Örebros sjukhus, jättebra avdelningen att börja på som nyutbildad sjuksköterska.
 
Har utvecklats som fotograf under året som har gått. Förbättrat mina fotokunskaper genom att fotat brölloper, cvbilder och Modellbilder såklart. Öppnade också en egen hemsida för mig; williamohman93.wixsite
 
Bor kvar i min fina studentlägenhet som ibland ger en klaustrofobi, men inte så länge till. Efter mycket letande i Örebro har jag nu äntligen köpt min första egna lägenhet! Kommer flytta ditt i mitten av November! Är så himla glad.   
 
Några bilder från min examen, där jag tar emot gratulationer från lärare. Ler stelt med min vän över att vi äntlgen är klara med utbildningen och när man klädde upp sig för firandet som skede på kvällen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0